“Tüzes” sertésborda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 vastagabb szelet karaj csont nélkül
- 1 cs újhagyma
- 1 kis doboz konzerv morzsolt kukorica
- 4-5 db színes kaliforniai paprika /sárga,zöld,piros/
- 1-2 db chili paprika
- só
- durvára őrölt bors
- grillfűszer
- étolaj
- ételízesítő
Elkészítése:
A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk grillfűszerrel és borssal. Tegyük 1-2 órára a hűtőbe. A kukoricát leszűrjük. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk. A hússzeleteket serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük. A visszamaradt zsiradékban átpirítjuk a zöldségeket. Borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Hozzáadjuk a kukoricát és a chilit. Pár percig pároljuk. A hússzeleteket a zöldséges raguval tálaljuk. Készíthetünk mellé ízlés szerint köretet vagy friss kenyérrel is kínálhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »