“Tüzes” sertésborda

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 4 vastagabb szelet karaj csont nélkül
  • 1 cs újhagyma
  • 1 kis doboz konzerv morzsolt kukorica
  • 4-5 db színes kaliforniai paprika /sárga,zöld,piros/
  • 1-2 db chili paprika
  • durvára őrölt bors
  • grillfűszer
  • étolaj
  • ételízesítő

Elkészítése:
A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk grillfűszerrel és borssal. Tegyük 1-2 órára a hűtőbe. A kukoricát leszűrjük. A paprikákat vékony csíkokra vágjuk. A hússzeleteket serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük. A visszamaradt zsiradékban átpirítjuk a zöldségeket. Borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Hozzáadjuk a kukoricát és a chilit. Pár percig pároljuk. A hússzeleteket a zöldséges raguval tálaljuk. Készíthetünk mellé ízlés szerint köretet vagy friss kenyérrel is kínálhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!