Tepsis krumpli másként recept

Hozzávalók:
- 8-10 szelet karaj
- kb 1 kg krumpli
- bacon
- só
- bors
- mustár
- 1 nagy tejföl (375 g)
- kb 20 dkg sajt
Elkészítése:
A tepsit kikenjük zsírral vagy olajjal.
A tepsi aljára nyers szeletelt burgonyát rakunk, majd erre tesszük a kiklopfolt, sózótt húst, aminek mindkét oldalát megkentük borsozott mustárral, majd bacont, úgy, hogy a húst befedje.
A bacon tetejére ismét nyers, karikázott krumpli jön.
A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel összekeverjük és ízlés szerint sózzuk. Ezt a szószt ráöntjük a krumplira.
A tepsit alufóliával lefedjük, majd betoljuk a sütőbe és lassú tűzön kb 1 órát sütjük (a hús és a krumpli is puha legyen), majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »