Sonkás-kukoricás sertéskaraj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 12 szelet sertéskaraj
- 20 dkg gépsonka
- 1 doboz kukorica
- 2 dl főzőtejszín
- 1 ek liszt
- 20 dkg sajt reszelve
- só
- bors
- delikát ízlés szerint
Elkészítése:
A sertéskarajt kiklopfoljuk, sózzuk. Lisztbe forgatjuk és olajon kisütjük.
A gépsonkát felvágjuk csíkokra, olajon picit sütjük, majd hozzáadjuk a kukoricát, 1 ek lisztet, a tejszínt és kb 10 dkg reszelt sajtot, majd összefőzzük kb 5 perc alatt.
A sertéskarajt beletesszük egy margarinnal kikent jénaiba, ráhalmozzuk a sonkás kukoricás mártást és reszelt sajttal megszórjuk. Sütőben a sajtot ráolvasztjuk.

Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

