Sonkás-kukoricás sertéskaraj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 12 szelet sertéskaraj
- 20 dkg gépsonka
- 1 doboz kukorica
- 2 dl főzőtejszín
- 1 ek liszt
- 20 dkg sajt reszelve
- só
- bors
- delikát ízlés szerint
Elkészítése:
A sertéskarajt kiklopfoljuk, sózzuk. Lisztbe forgatjuk és olajon kisütjük.
A gépsonkát felvágjuk csíkokra, olajon picit sütjük, majd hozzáadjuk a kukoricát, 1 ek lisztet, a tejszínt és kb 10 dkg reszelt sajtot, majd összefőzzük kb 5 perc alatt.
A sertéskarajt beletesszük egy margarinnal kikent jénaiba, ráhalmozzuk a sonkás kukoricás mártást és reszelt sajttal megszórjuk. Sütőben a sajtot ráolvasztjuk.

Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »

