Sonkás-kukoricás sertéskaraj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 12 szelet sertéskaraj
- 20 dkg gépsonka
- 1 doboz kukorica
- 2 dl főzőtejszín
- 1 ek liszt
- 20 dkg sajt reszelve
- só
- bors
- delikát ízlés szerint
Elkészítése:
A sertéskarajt kiklopfoljuk, sózzuk. Lisztbe forgatjuk és olajon kisütjük.
A gépsonkát felvágjuk csíkokra, olajon picit sütjük, majd hozzáadjuk a kukoricát, 1 ek lisztet, a tejszínt és kb 10 dkg reszelt sajtot, majd összefőzzük kb 5 perc alatt.
A sertéskarajt beletesszük egy margarinnal kikent jénaiba, ráhalmozzuk a sonkás kukoricás mártást és reszelt sajttal megszórjuk. Sütőben a sajtot ráolvasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »