Sertésborda burgonyás, sajtos bundában recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg karaj csont nélkül
- 2 szem burgonya
- 10 dkg reszelt trappista sajt
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5-6 ek finomliszt
- só
- őrölt fehérbors
- metélőhagyma
- fokhagyma granulátum
- étolaj
Elkészítése:
A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Beleforgatjuk a reszelt sajtot. Ízesítjük, sóval, borssal, fokhagyma granulátummal és metélő hagymával. A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.