Púpos hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 szelet karaj vagy tarja
- 25-30 dkg csiperke gomba
- fél fej vöröshagyma
- só
- bors
- ételízesítő
- tejföl
- reszelt sajt
Elkészítése:
A húst kicsit kiütögetjük, sózzuk. Serpenyőben kb 10 perc alatt elősütjük.
A megtisztított, kockára vágott gombát kevés hagymát megpirítjuk, ezt is ízesítjük kevés sóval, borssal, ételízesítővel.
A húst tepsibe tesszük, borssal megszórjuk, és sütjük 10-15 percig. Kivéve s sütőből tejföllel megkenjük, elosztjuk rajuk a gombát, reszelt sajttal megszórjuk majd készre sütjük.
Sült burgonyával esetleg főtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »