Búbos hús recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- 2 üveg gomba
- 1 kocka margarin
- 1 vöröshagyma
- 1 tejföl
- 20 dkg trappista sajt
- só, örölt bors
Elkészítése: A húst kikloffoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Kicsit félretesszük. Közben az apróra vágott vöröshagymát margarinnal üvegesre pároljuk, majd beletesszük a leszűrt gombát, kb 1 dl vizet, azt is ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Addig pároljuk, míg el nem fől a leve. Közben a megmaradt margarinnal kisütjük a húsokat. Tepsibe szedjük ki őket, ha elkészült a gombánk először abból halmozunk rá egy adagot, majd tejfölt teszünk rá, és reszelt sajtot. Ha marad a margarinból kicsit öntünk a húsok alá. Előmelegített sütőben közepes lángon sütjük, míg jól el nem olvad a sajt a tetején. Én burgonyapürével tálaltam. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

