Savanyú pirított máj recept

Hozzávalók:
- 50.dkg. sertésmáj
- 1 fej hagyma
- 5 dkg. zsír
- 2 ek. liszt
- 2,5 dl. csontlé
- 2 ek. ecet
- bors, cukor, majoránna
Elkészítése: A hagymát zsíron megpirítjuk, a vékony csíkokra vágott májat hozzáadjuk, kevergetve 3-4 percig pirítjuk. Meghintjük liszttel,felöntjük húslével, hozzáadjuk az ecetet és még 5 percig pároljuk. Sóval,borssal, cukorral, majorannával ízesítjük, és azonnal tálaljuk. Köretnek sós burgonyát adunk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »