Sajttal töltött karajrolád recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg sertéskaraj
- kb 15-20 dkg sajt
- fél citrom reszelt héja
- zsemlemorzsa
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - liszt
- olaj a sütéshez
- só, bors
Elkészítése:
A karajt vékony szeletekre vágjuk és jól kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, reszelt citromhéjjal megszórjuk.
A sajtot lereszeljük, és a karajszeletekre teszünk belőle. Szorosan feltekerjük. Lisztbe forgatjuk. Bepanírozzuk. Forró olajban kb 5-10 perc alatt megsütjük.
Köretként sült burgonya, vagy saláta is nagyon finom mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


