Sajttal töltött karajrolád recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg sertéskaraj
- kb 15-20 dkg sajt
- fél citrom reszelt héja
- zsemlemorzsa
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- olaj a sütéshez
- só, bors
Elkészítése:
A karajt vékony szeletekre vágjuk és jól kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, reszelt citromhéjjal megszórjuk.
A sajtot lereszeljük, és a karajszeletekre teszünk belőle. Szorosan feltekerjük. Lisztbe forgatjuk. Bepanírozzuk. Forró olajban kb 5-10 perc alatt megsütjük.
Köretként sült burgonya, vagy saláta is nagyon finom mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »