Sajttal töltött karajrolád recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg sertéskaraj
- kb 15-20 dkg sajt
- fél citrom reszelt héja
- zsemlemorzsa
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- olaj a sütéshez
- só, bors
Elkészítése:
A karajt vékony szeletekre vágjuk és jól kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, reszelt citromhéjjal megszórjuk.
A sajtot lereszeljük, és a karajszeletekre teszünk belőle. Szorosan feltekerjük. Lisztbe forgatjuk. Bepanírozzuk. Forró olajban kb 5-10 perc alatt megsütjük.
Köretként sült burgonya, vagy saláta is nagyon finom mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »