Sajttal töltött karaj recept

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- só
- 4 cikk sajt
Panírozáshoz:
- liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés tej
- só
A sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A hús kiklopfoljuk,sózzuk. A tojást felverjük,kicsit megsózzuk és egy kevés tejjel összekeverjük. A sajtot hosszában ketté vágjuk,a húsra fektetjük,feltekerjük,majd liszt,tojás,lisztbe forgatjuk és forró olajban,fedő alatt lassú tűznél kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Milyen robotgépet válasszon az, aki sokat süt? (x)
A házi sütés öröme sokak számára nem csupán hobbi, hanem mindennapi rutin.
Tovább olvasom »
Fontos változás jön a drogériákban – ezt minden háziasszonynak tudnia kell
Májustól újabb hatósági szabályozás lép életbe, amely ezúttal nem az élelmi
Tovább olvasom »
8 isteni túrós sütemény recept, amit ki kell próbálnod
A túrós sütemények a magyar konyha igazi alapdarabjai – egyszerre háziasak,
Tovább olvasom »
Szabad-e mikrózni az ételt? Mi az igazság a mikrohullámú sütő körül?
Sugároz, roncsol, „megöli” a vitaminokat – rengeteg rémhír kering a mikrohu
Tovább olvasom »
5 élelmiszer, ami a klímaváltozás miatt eltűnhet az életünkből
Vajon mi kerül a tányérunkra 20 év múlva? A klímaváltozás nem csak olvadó j
Tovább olvasom »
5 sós-édes kombináció, amit feltétlen ki kell próbálnod!
Van, aki imádja, van, aki először csak pislog – de a sós-édes párosítások t
Tovább olvasom »