Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos vagdalt baconbe göngyölve recept

Sajtos vagdalt baconbe göngyölve
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg darált sertéscomb
    • 2 vöröshagyma
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 tk só
    • 1 tk ételízesítő
    • 1 tk őrölt bors
    • 1 púpos ek fűszerpaprika
    • 1 nagy csokor petrezselyemzöld
    • 30 dkg gouda sajt
    • 15 szelet füstölt baconszalonna

    Elkészítése:

    A darált húshoz adjuk a hozzávalókat, és jól összegyúrjuk, kidolgozzuk.

    A sajtot 15 egyforma csíkra vágjuk.

    A bekevert fasírtot gondolatban elosztjuk 15 egyenlő részre, és a sajtcsíkokat egyenként beborítjuk, rányomkodjuk, hogy a végén szép hosszúkás (bélszínrolóra hasonlító) formákat kapjunk.

    baconos-vagdalt-1

    Szorosan beletekerjük 1-1 szelet baconbe, és zsírral, vagy olajjal kikent tepsibe helyezzük.

    baconos-vagdalt-2

    Előmelegített sütőben 190 fokon egyszeri megforgatással (kb. 20/20 perc) szép pirosra, ropogósra sütjük.

     

    Ízlés szerint zöldségágyon, vagy szalmakrumplival, rizibizivel tálaljuk.

    A sajtos vagdalt baconbe göngyölve kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 204 kcal
    Fehérje: 18 g
    Szénhidrát: 2 g
    Zsír: 14 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá