Sajtos vagdalt baconbe göngyölve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált sertéscomb
- 2 vöröshagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk só
- 1 tk ételízesítő
- 1 tk őrölt bors
- 1 púpos ek fűszerpaprika
- 1 nagy csokor petrezselyemzöld
- 30 dkg gouda sajt
- 15 szelet füstölt baconszalonna
Elkészítése:
A darált húshoz adjuk a hozzávalókat, és jól összegyúrjuk, kidolgozzuk.
A sajtot 15 egyforma csíkra vágjuk.
A bekevert fasírtot gondolatban elosztjuk 15 egyenlő részre, és a sajtcsíkokat egyenként beborítjuk, rányomkodjuk, hogy a végén szép hosszúkás (bélszínrolóra hasonlító) formákat kapjunk.
Szorosan beletekerjük 1-1 szelet baconbe, és zsírral, vagy olajjal kikent tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben 190 fokon egyszeri megforgatással (kb. 20/20 perc) szép pirosra, ropogósra sütjük.
Ízlés szerint zöldségágyon, vagy szalmakrumplival, rizibizivel tálaljuk.
A sajtos vagdalt baconbe göngyölve kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 14 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »