Sajtos vagdalt baconbe göngyölve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált sertéscomb
- 2 vöröshagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk só
- 1 tk ételízesítő
- 1 tk őrölt bors
- 1 púpos ek fűszerpaprika
- 1 nagy csokor petrezselyemzöld
- 30 dkg gouda sajt
- 15 szelet füstölt baconszalonna
Elkészítése:
A darált húshoz adjuk a hozzávalókat, és jól összegyúrjuk, kidolgozzuk.
A sajtot 15 egyforma csíkra vágjuk.
A bekevert fasírtot gondolatban elosztjuk 15 egyenlő részre, és a sajtcsíkokat egyenként beborítjuk, rányomkodjuk, hogy a végén szép hosszúkás (bélszínrolóra hasonlító) formákat kapjunk.
Szorosan beletekerjük 1-1 szelet baconbe, és zsírral, vagy olajjal kikent tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben 190 fokon egyszeri megforgatással (kb. 20/20 perc) szép pirosra, ropogósra sütjük.
Ízlés szerint zöldségágyon, vagy szalmakrumplival, rizibizivel tálaljuk.
A sajtos vagdalt baconbe göngyölve kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 14 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »