Sajtos-mustáros hússzeletek recept

Hozzávalók:
- Karaj szeletek
- szeletenként 1 tk. tejföl
- szeletenként 1 tk. mustár
- trappista sajt
- só
- olaj
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfolom, sózom. Egy tepsi aljára olajat öntök, de csak éppen hogy egyenletesen fedje. Ide fektetem egyesével a húsokat. Mindegyiket bekenem először tejföllel, majd mustárral, végül egy-egy szelet trappista sajtot teszek rá. Közepesen meleg sütőben 20-25 perc alatt megsütöm. Amikor a sajt megpirul, kész is van.
Tipp:
A tejfölt, mustárt előre össze lehet keverni, úgy rátenni a husira. Kevesebb meló, az íz ugyanaz.
A legfinomabb krumplipürével.
Ínyencek a tepsiből kikapargathatják a lecsorgott, megpirult sajtdarabkákat, isteni fincsi :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »