Sajtos-mustáros hússzeletek recept
Hozzávalók:
- Karaj szeletek
- szeletenként 1 tk. tejföl
- szeletenként 1 tk. mustár
- trappista sajt
- só
- olaj
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfolom, sózom. Egy tepsi aljára olajat öntök, de csak éppen hogy egyenletesen fedje. Ide fektetem egyesével a húsokat. Mindegyiket bekenem először tejföllel, majd mustárral, végül egy-egy szelet trappista sajtot teszek rá. Közepesen meleg sütőben 20-25 perc alatt megsütöm. Amikor a sajt megpirul, kész is van.
Tipp:
A tejfölt, mustárt előre össze lehet keverni, úgy rátenni a husira. Kevesebb meló, az íz ugyanaz.
A legfinomabb krumplipürével.
Ínyencek a tepsiből kikapargathatják a lecsorgott, megpirult sajtdarabkákat, isteni fincsi :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

