Sajtos-kolbászos rántott hús recept

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- 1 szál kolbász
- 80 dkg burgonya
- 2 db tömlős sajtkrém
- só
- finomliszt
- zsemlemorzsa
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A krumplit héjában megfőzzük, amikor kihűlt karikára vágjuk és a kiolajozott tepsibe rakjuk. Megsózzuk, a kolbászt rákarikázzuk és rányomjuk a tömlős sajtot. A hússzeleteket a szokásos módon bepanírozzuk, kisütjük a tepsibe halmozottakra fektetjük, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőbe a sajt pirulásáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »