Sajtos-kolbászos rántott hús recept

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- 1 szál kolbász
- 80 dkg burgonya
- 2 db tömlős sajtkrém
- só
- finomliszt
- zsemlemorzsa
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A krumplit héjában megfőzzük, amikor kihűlt karikára vágjuk és a kiolajozott tepsibe rakjuk. Megsózzuk, a kolbászt rákarikázzuk és rányomjuk a tömlős sajtot. A hússzeleteket a szokásos módon bepanírozzuk, kisütjük a tepsibe halmozottakra fektetjük, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőbe a sajt pirulásáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »