Rodrigó szelet recept

Hozzávalók:
- 8 szelet bármilyen hús
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg húsos szalonna
- 2 db ecetes uborka
- mustár
- vöröshagyma
- só
- pirospaprika
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk. A kemény tojást, uborkát, szalonnát vékony csíkokra vágjuk. A hússzeleteket megkenjük mustárral, megszórjuk borssal, sóval, teszünk rá a tojás-uborka-szalonnacsíkokból néhányat, összetekerjük, fogvájóval megtűzzük. Az apróra vágott vöröshagymát az olajban megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük az összegöngyölt húsokat, megsózzuk, felöntjük vízzel és puhára pároljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »