Réteges rakott tarja római tálban recept

Hozzávalók:
- 4 vékony szelet csontos tarja
- Mustár
- Füstölt sajt
- Fűszerek: só, bors, ételízesítő
- Maradék sonka (ha nincs nem lényeg)
- Maradék virsli (ha nincs nem lényeg)
- 3 közepes méretű burgonya
- 20 dkg füstölt húsos szalonna
- Snidling
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 db paradicsom
Elkészítése:
A hússzeleteket befűszerezzük, majd egy órát állni hagyjuk.
A római tál aljába olajat teszünk, majd beletesszük a hagymakarikákat és a burgonyát.
Erre jönnek a befűszerezett hústok, majd a sonka, a virsli és a paradicsom.
Megszórjuk snidlinggel és füstöt sajttal, majd rárakjuk a szalonna szeleteket. Lefedjük, majd 1,5 órán keresztül 170 fokon sütjük. A végén levesszük a tetejét és pirosra sütjük.
Megjegyzés:
Ez a recept azért jó, mert ha a felsorolt hozzávalók közül valami hiányzik, attól még finom lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »