Réteges rakott tarja római tálban recept

Hozzávalók:
- 4 vékony szelet csontos tarja
- Mustár
- Füstölt sajt
- Fűszerek: só, bors, ételízesítő
- Maradék sonka (ha nincs nem lényeg)
- Maradék virsli (ha nincs nem lényeg)
- 3 közepes méretű burgonya
- 20 dkg füstölt húsos szalonna
- Snidling
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 db paradicsom
Elkészítése:
A hússzeleteket befűszerezzük, majd egy órát állni hagyjuk.
A római tál aljába olajat teszünk, majd beletesszük a hagymakarikákat és a burgonyát.
Erre jönnek a befűszerezett hústok, majd a sonka, a virsli és a paradicsom.
Megszórjuk snidlinggel és füstöt sajttal, majd rárakjuk a szalonna szeleteket. Lefedjük, majd 1,5 órán keresztül 170 fokon sütjük. A végén levesszük a tetejét és pirosra sütjük.
Megjegyzés:
Ez a recept azért jó, mert ha a felsorolt hozzávalók közül valami hiányzik, attól még finom lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »