Réteges rakott tarja római tálban recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 vékony szelet csontos tarja
- Mustár
- Füstölt sajt
- Fűszerek: só, bors, ételízesítő
- Maradék sonka (ha nincs nem lényeg)
- Maradék virsli (ha nincs nem lényeg)
- 3 közepes méretű burgonya
- 20 dkg füstölt húsos szalonna
- Snidling
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 db paradicsom
Elkészítése:
A hússzeleteket befűszerezzük, majd egy órát állni hagyjuk.
A római tál aljába olajat teszünk, majd beletesszük a hagymakarikákat és a burgonyát.
Erre jönnek a befűszerezett hústok, majd a sonka, a virsli és a paradicsom.
Megszórjuk snidlinggel és füstöt sajttal, majd rárakjuk a szalonna szeleteket. Lefedjük, majd 1,5 órán keresztül 170 fokon sütjük. A végén levesszük a tetejét és pirosra sütjük.
Megjegyzés:
Ez a recept azért jó, mert ha a felsorolt hozzávalók közül valami hiányzik, attól még finom lesz.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.