Rántott karaj medvehagymás, szezámmagos panírban recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 6-8 levél medvehagyma
- 1 ek szezámmag
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 ek liszt+ a panírozáshoz
- zsemlemorzsa
- só
Elkészítése:
A húsokat megtisztítjuk, sózzuk. A medvehagymát megmossuk, apróra vágjuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. A 4 ek lisztet összekeverjük a tojásokkal, hogy palacsintatészta sűrűségű legyen. Belekeverjük a medvehagymát.
A húsokat lisztbe, a medvehagymás masszába, majd a szezámmagos zsemlemorzsába forgatjuk és bő, forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


