Rántott hús torta recept
Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 csapott ek finomliszt
- 6 ek zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 1 kg burgonya
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
Burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Összenyomkodjuk és a tejföllel jó alaposan kikeverjük.
Húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és sóval megszórjuk.
Beleforgatjuk a lisztbe, a felvert tojásba, a zsemlemorzsába és forró olajba kisütjük.
Egy lapos tányérra halmozzuk a krumplipürét, kör alakba szépen elsimítjuk és körberakjuk rántott hús szeletekkel.
Közepét ízlés szerint dekoráljuk és fodros petrezselyemmel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

