Rántott hús torta recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 csapott ek finomliszt
- 6 ek zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 1 kg burgonya
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
Burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Összenyomkodjuk és a tejföllel jó alaposan kikeverjük.
Húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és sóval megszórjuk.
Beleforgatjuk a lisztbe, a felvert tojásba, a zsemlemorzsába és forró olajba kisütjük.
Egy lapos tányérra halmozzuk a krumplipürét, kör alakba szépen elsimítjuk és körberakjuk rántott hús szeletekkel.
Közepét ízlés szerint dekoráljuk és fodros petrezselyemmel díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »