Rántott hús torta recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéshús
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 csapott ek finomliszt
- 6 ek zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
- 1 kg burgonya
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
Burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Összenyomkodjuk és a tejföllel jó alaposan kikeverjük.
Húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és sóval megszórjuk.
Beleforgatjuk a lisztbe, a felvert tojásba, a zsemlemorzsába és forró olajba kisütjük.
Egy lapos tányérra halmozzuk a krumplipürét, kör alakba szépen elsimítjuk és körberakjuk rántott hús szeletekkel.
Közepét ízlés szerint dekoráljuk és fodros petrezselyemmel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »