Rakott hús császár módra recept

Hozzávalók:
- 4szelet csont nélküli tarja
- 8 szelet császár szalonna
- 1 fej hagyma
- 5dkg. juhtúró
- 1-1db paprika, paradicsom
- só, bors
Elkészítése: Adagonként külön készítjük. Alufóliára reteszünk egy szelet húst, sózzuk, borsozzuk, majd leborítjuk egy szelet szalonnával. Erre karikázunk hagymát, paprikát, paradicsomot. Ezt is megsózzuk, rákenünk negyedrésznyi juhtúrót, végül beborítjuk szalonnával. Az alufóliát úgy tekerjük be, hogy a képződő gőz ne feszítse szét. Előmelegített forró sütőbe 20percig süssük, majd kicsomagolva pirítsuk néhány percig. Burgonyával-salátával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »