Rakott hús császár módra

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4szelet csont nélküli tarja
  • 8 szelet császár szalonna
  • 1 fej hagyma
  • 5dkg. juhtúró
  • 1-1db paprika, paradicsom
  • só, bors

Elkészítése: Adagonként külön készítjük. Alufóliára  reteszünk egy szelet húst, sózzuk, borsozzuk, majd leborítjuk egy szelet szalonnával. Erre karikázunk hagymát, paprikát, paradicsomot. Ezt is megsózzuk, rákenünk negyedrésznyi juhtúrót, végül beborítjuk szalonnával. Az alufóliát úgy tekerjük be, hogy a képződő gőz ne feszítse szét.  Előmelegített forró sütőbe 20percig süssük, majd kicsomagolva pirítsuk néhány percig. Burgonyával-salátával tálaljuk.