Rakott fasírt recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Első körben a 4 db tojást keményre főzöm, megtisztítom és felkarikázom. A zsemléket vízbe áztatom, majd jól kicsavarom. A húshoz teszem, mehet bele a 2 db tojás, a fűszerek, és jól összedolgozom. Az így kapott massza egyik felét egy kiolajozott sütőtálba nyomkodom. Rápakolom a főtt tojáskarikákat, megszórom a baconnal, és befedem a maradék fasírthússal. A tetejére rákenem a tejfölt, megszórom zsemlemorzsával és forró sütőben megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »