Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott fasírt recept

Rakott fasírt
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • 2 db zsemle
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt kömény
    • őrölt bors
    • ételízesítő
    • bacon kockázva, ízlés szerint
    • 2 dl tejföl
    • pici olaj
    • kevés zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    Első körben a 4 db tojást keményre főzöm, megtisztítom és felkarikázom. A zsemléket vízbe áztatom, majd jól kicsavarom. A húshoz teszem, mehet bele a 2 db tojás, a fűszerek, és jól összedolgozom. Az így kapott massza egyik felét egy kiolajozott sütőtálba nyomkodom. Rápakolom a főtt tojáskarikákat, megszórom a baconnal, és befedem a maradék fasírthússal. A tetejére rákenem a tejfölt, megszórom zsemlemorzsával és forró sütőben megsütöm.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá