Pörkölt zöldborsóval és burgonyával recept

Hozzávalók:
- 50 dkg lapocka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl olaj
- piros őrölt paprika
- só
- bors
- 25 dkg zöldborsó
- 2 kisebb burgonya
Elkészítése:
A húst mosás után kockákra szelem. Az olajat felteszem a gázra,beleszelem a hagymákat és üvegesre párolom. Hozzáadom a pirospaprikát és a felszeletelt húst, sót, borsot. Kevés vizet is adok hozzá és lefedve puhára főzöm. Amikor már félig megfőtt a hús hozzáadom a borsót és az apró kockára vágott burgonyát. Együtt főzöm amíg a borsó és a burgonya megpuhul
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »