Pörkölt zöldborsóval és burgonyával recept
Hozzávalók:
- 50 dkg lapocka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl olaj
- piros őrölt paprika
- só
- bors
- 25 dkg zöldborsó
- 2 kisebb burgonya
Elkészítése:
A húst mosás után kockákra szelem. Az olajat felteszem a gázra,beleszelem a hagymákat és üvegesre párolom. Hozzáadom a pirospaprikát és a felszeletelt húst, sót, borsot. Kevés vizet is adok hozzá és lefedve puhára főzöm. Amikor már félig megfőtt a hús hozzáadom a borsót és az apró kockára vágott burgonyát. Együtt főzöm amíg a borsó és a burgonya megpuhul
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

