Pörkölt zöldborsóval és burgonyával recept

Hozzávalók:
- 50 dkg lapocka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl olaj
- piros őrölt paprika
- só
- bors
- 25 dkg zöldborsó
- 2 kisebb burgonya
Elkészítése:
A húst mosás után kockákra szelem. Az olajat felteszem a gázra,beleszelem a hagymákat és üvegesre párolom. Hozzáadom a pirospaprikát és a felszeletelt húst, sót, borsot. Kevés vizet is adok hozzá és lefedve puhára főzöm. Amikor már félig megfőtt a hús hozzáadom a borsót és az apró kockára vágott burgonyát. Együtt főzöm amíg a borsó és a burgonya megpuhul
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »