Pikáns sertés szelet recept
Hozzávalók:
- 6 szelet karaj
- 1-2 db csemege uborka
- 1 nagy tejföl
- Só
- Bors
- Sertés fűszersó
Elkészítése:
Kissé ki klopfoljuk a húst és fűszersóval befűszerezzük.
kb.10db 6-8 cm-es csemege uborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, leöntjük a levét és összekeverjük a tejföllel. Sóval, borssal ízesítjük.
A húsz szeleteken egyenletesen eloszlatjuk és előmelegített sütőben 160fokon 30 perc alatt készre sütjük. Ízlés szerin sajtot is lehet rá reszelni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

