Pikáns sertés szelet recept

Hozzávalók:
- 6 szelet karaj
- 1-2 db csemege uborka
- 1 nagy tejföl
- Só
- Bors
- Sertés fűszersó
Elkészítése:
Kissé ki klopfoljuk a húst és fűszersóval befűszerezzük.
kb.10db 6-8 cm-es csemege uborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, leöntjük a levét és összekeverjük a tejföllel. Sóval, borssal ízesítjük.
A húsz szeleteken egyenletesen eloszlatjuk és előmelegített sütőben 160fokon 30 perc alatt készre sütjük. Ízlés szerin sajtot is lehet rá reszelni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »