Pecsenyehús fűszeresen recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet tarja
- só
- őrölt bors
- ételízesítő
- 6 gerezd fokhagyma
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk,borsozzuk. A szeletek megforgatjuk egy kevés lisztben, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük.
A serpenyőből kivesszük a húsokat, a szafthoz kevés vizet öntünk. Egy kevés ételízesítőt teszünk hozzá, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymákat és visszarakjuk az elősütött hússzeleteket.
Fedő alatt puhára pároljuk. Krumplival, rizzsel vagy csak egyszerűen mustárral megkent zsemlyével kínáljuk.
Tipp:
Nagyon finom és nagyon fűszeres.
Forrás: https://www.receptekaz.com
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.