Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pecsenyehús recept

Pecsenyehús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1500 g tarja
    • őrölt fekete bors
    • őrölt kömény
    • zsír
    • 2 hagyma
    • 6 gerezd fokhagyma

    Elkészítése:

    A hús nagyobb egyforma kockákra vágjuk. Megsózzuk, megszórjuk fekete borssal és őrölt köménnyel. Egy tepsiben zsírt forrósítunk majd a hússzeleteket elősütjük.

    Az elősütött húst tepsibe rakjuk, ráhalmozzuk a karikára vágott vöröshagymát és a fokhagymagerezdeket. Letakarva, forró sütőben kb. 90 perc alatt pirosra sütjük, néha megforgatjuk. Rizzsel, főtt vagy sült krumplival és salátával kínáljuk.

    Tipp:

    https://www.youtube.com/watch?v=DUw8Z8gApfI

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá