Párolt sárgarépás-káposztás tarja recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 8 szelet tarja
- 1 nagyobb sárgarépa
- fél fej káposzta
- 1 dl főzőtejszín
- só
- bors
- ételízesítő
- 20 dkg sajt
- vaj vagy olaj
Elkészítése:
A tarja szeleteket belehelyezzük a kiolajozott /vajazott/ tepsibe. A sárgarépát és a káposztát lereszeljük, vajon megdinszteljük, ételízesítővel, sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük.
A hús tetejére rásimítjuk a párolt zöldségeket, majd meglocsoljuk a tejszínnel.
50 percig sütjük, majd kivesszük és ráreszeljük a sajtot és rápirítjuk.
Tipp:
Tejszínes hagymás burgonya köretet ajánlom hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.