Párolt sárgarépás-káposztás tarja recept

Hozzávalók:
- 8 szelet tarja
- 1 nagyobb sárgarépa
- fél fej káposzta
- 1 dl főzőtejszín
- só
- bors
- ételízesítő
- 20 dkg sajt
- vaj vagy olaj
Elkészítése:
A tarja szeleteket belehelyezzük a kiolajozott /vajazott/ tepsibe. A sárgarépát és a káposztát lereszeljük, vajon megdinszteljük, ételízesítővel, sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük.
A hús tetejére rásimítjuk a párolt zöldségeket, majd meglocsoljuk a tejszínnel.
50 percig sütjük, majd kivesszük és ráreszeljük a sajtot és rápirítjuk.
Tipp:
Tejszínes hagymás burgonya köretet ajánlom hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »