Párizsi sertésborda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 30 dkg finom liszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- 3 dl tej
- étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A 20 dkg lisztből a tejből és a tojásokból csipet sóval sűrű palacsintatésztát keverünk. A hússzeleteket lisztbe majd a palacsintatésztába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek sült újburgonyát és párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »