Parasztos sertésborda recept

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 nagyobb fej vöröshagyma
- 20 dkg füstölt szalonna
- só
- őrölt fekete bors
- grill fűszer
Elkészítése:
A karaj szeleteket kiklopfoljuk, grill fűszerrel megszórjuk. A szalonnát és a hagymát nagyobb kockákra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk. A pörcöt kiszedjük, és a visszamaradó zsiradékon átsütjük a hús szeleteket, majd félre tesszük. Visszatesszük a pörcöt a zsiradékba, rátesszük a hagymát és üvegesre pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Tálalásnál szűrőkanállal a húsra szedjük a ragut. Kockára vágott sült burgonya illik mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »