Paradicsomos sertéscomb recept
Hozzávalók:
- 10 szelet sertéscomb
- só
- bors
- liszt
Az elősütéshez:
- olaj
Az elkészítéshez:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 2 dl sűrű paradicsomlé
- 1 sárga paprika
Elkészítése:
A vöröshagymát karikákra szeleteljük,a fokhagymát reszeljük,a paprikát felszeleteljük.
A hússzeleteket sózzuk,borsozzuk,majd lisztbe forgatjuk.
Olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük.
Lerakjuk egy lábasba a kisült hússzeleteket,majd öntünk rá 2 dl vizet,a paradicsomot és a többi hozzávalókat is rátesszük.
Fedő alatt, közben kevergetve,hogy le ne kozmásodjon,puhára sütjük. Közben az elpárolgott vízveszteséget pótoljuk!
Finom, omlós szaftos hús a végeredmény.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

