Paradicsomos hús recept
Hozzávalók:
- 6-8 szelet sertéscomb
- 2 dl paradicsomlé
- 1/2 dl olaj
- 1 ek mustár
- kevés citromlé
- 3-4 gerezd összezúzott fokhagyma
- só, bors, pirospaprika
- 3-4 babérlevél
- 2 fej vöröshagyma szeletelve
Elkészítése:
Az olajozott tepsibe rakjuk a hússzeleteket, tetejére a karikázott vöröshagyma szeleteket. A fenti hozzávalókat kb. 5-10 percig összeforraljuk és kevés víz hozzáadásával ráöntjük a húsra, majd alufólia alatt kb. 1 óra hosszat sütjük, ha puha a hús, lehet fólia nélkül még egy kicsit pirítani.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

