Paplanos hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 6 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy pohár tejföl
- reszelt sajt/ de el is maradhat/
Elkészítése:
A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
6 tojás sárgáját 1 nagy pohár tejföllel kikavarunk, adunk hozzá ízlés szerint sót, borsot és a tojások habbá vert fehérjét.
Egy tepsit kizsírozzuk, belefektetjük a hús szeleteket, ráöntünk a tojásos tejfölből és sajtot reszelünk rá, de el is maradhat.
Azután újra húst fektetünk, rá az öntet és így tovább, míg a hozzávalókból van.
A tetejére sajtot reszelünk és forró sütőben aranysárgára sütjük.
Nagyon finom és kiadós étel.
Krumplipürével vagy majonézes krumplival tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.