Paplanos hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy pohár tejföl
- reszelt sajt/ de el is maradhat/
Elkészítése:
A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
6 tojás sárgáját 1 nagy pohár tejföllel kikavarunk, adunk hozzá ízlés szerint sót, borsot és a tojások habbá vert fehérjét.
Egy tepsit kizsírozzuk, belefektetjük a hús szeleteket, ráöntünk a tojásos tejfölből és sajtot reszelünk rá, de el is maradhat.
Azután újra húst fektetünk, rá az öntet és így tovább, míg a hozzávalókból van.
A tetejére sajtot reszelünk és forró sütőben aranysárgára sütjük.
Nagyon finom és kiadós étel.
Krumplipürével vagy majonézes krumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »