Paplanos hús

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj
  • 6 db tojás
  • 1 nagy pohár tejföl
  • reszelt sajt/ de el is maradhat/

Elkészítése:

A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.

6 tojás sárgáját 1 nagy pohár tejföllel kikavarunk, adunk hozzá ízlés szerint sót, borsot és a tojások habbá vert fehérjét.

Egy tepsit kizsírozzuk, belefektetjük a hús szeleteket, ráöntünk a tojásos tejfölből és sajtot reszelünk rá, de el is maradhat.

Azután újra húst fektetünk, rá az öntet és így tovább, míg a hozzávalókból van.

A tetejére sajtot reszelünk és forró sütőben aranysárgára sütjük.

Nagyon finom és kiadós étel.

Krumplipürével vagy majonézes krumplival tálaljuk.