Panírozott húspogácsa recept

Hozzávalók:
Alaphoz:
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 db zsemle
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 csapott ek finomliszt
- 3 ek zsemlemorzsa
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 2 teáskanál fűszerpaprika
Panírhoz:
- 5 csapott ek finomliszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
Alaphoz:
Vöröshagymát megpucoljuk,felkockázzuk és az olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemlékkel együtt. Belekeverjük a lisztet, a zsemlemorzsát, a tojást, a fűszerpaprikát.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és hosszúkás pogácsákat készítünk belőle.
Panírhoz:
Húspogácsákat beleforgatjuk a lisztbe ,felvert tojásba és a zsemlemorzsába. Forró olajba kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »