Panírozott húspogácsa recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Alaphoz:
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 db zsemle
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 csapott ek finomliszt
- 3 ek zsemlemorzsa
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 2 teáskanál fűszerpaprika
Panírhoz:
- 5 csapott ek finomliszt
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
Alaphoz:
Vöröshagymát megpucoljuk,felkockázzuk és az olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemlékkel együtt. Belekeverjük a lisztet, a zsemlemorzsát, a tojást, a fűszerpaprikát.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és hosszúkás pogácsákat készítünk belőle.
Panírhoz:
Húspogácsákat beleforgatjuk a lisztbe ,felvert tojásba és a zsemlemorzsába. Forró olajba kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.