Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Panírozott húspogácsa recept

Panírozott húspogácsa
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Alaphoz:

    • 50 dkg darált sertéshús
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 db zsemle
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 2 csapott ek finomliszt
    • 3 ek zsemlemorzsa
    • 5 ek napraforgó olaj
    • só ízlés szerint
    • 2 teáskanál fűszerpaprika

    Panírhoz:

    • 5 csapott ek finomliszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 ek zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    Alaphoz:

    Vöröshagymát megpucoljuk,felkockázzuk és az olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemlékkel együtt. Belekeverjük a lisztet, a zsemlemorzsát, a tojást, a fűszerpaprikát.

    Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és hosszúkás pogácsákat készítünk belőle.

    Panírhoz:

    Húspogácsákat beleforgatjuk a lisztbe ,felvert tojásba és a zsemlemorzsába. Forró olajba kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá