Panírozott húspogácsa recept

Hozzávalók:
Alaphoz:
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 db zsemle
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 csapott ek finomliszt
- 3 ek zsemlemorzsa
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 2 teáskanál fűszerpaprika
Panírhoz:
- 5 csapott ek finomliszt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
Alaphoz:
Vöröshagymát megpucoljuk,felkockázzuk és az olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízbe áztatott és kinyomkodott zsemlékkel együtt. Belekeverjük a lisztet, a zsemlemorzsát, a tojást, a fűszerpaprikát.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és hosszúkás pogácsákat készítünk belőle.
Panírhoz:
Húspogácsákat beleforgatjuk a lisztbe ,felvert tojásba és a zsemlemorzsába. Forró olajba kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »