Pácolt hús háromszög sajttal recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 ek mustár
- 3 ek majonéz
- 3 ek ketchup
- 4 ek szójaszósz
- 1 teáskanál ételízesítő
- 530 g kockasajt (natúr kockasajtból a legjobb, 3 db háromszög kell belőle)
Elkészítése:
Szeleteljük fel a sertéscombot kb olyan vastagra (aki gondolja, ki is klopfolhatja kicsit).
Keverjük össze a mustárt, a majonézt, a ketchupot, az ételízesítőt és a szójaszószt egy tálban.
A már felszeletelt húsokat mártogassuk bele ebbe a szószba (ha elfogy, kb a fentiekben leírt arányban pótoljuk a maradék húshoz a szószt), majd lefedve tegyük be a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap már csak ki kell venni a hűtőből, egy kiolajozott sütőbe tenni, a háromszög sajtot felharmadolni és a hús tetejére tenni tetejére, majd megsütni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »