Pácolt hús háromszög sajttal recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 ek mustár
- 3 ek majonéz
- 3 ek ketchup
- 4 ek szójaszósz
- 1 teáskanál ételízesítő
- 530 g kockasajt (natúr kockasajtból a legjobb, 3 db háromszög kell belőle)
Elkészítése:
Szeleteljük fel a sertéscombot kb olyan vastagra (aki gondolja, ki is klopfolhatja kicsit).
Keverjük össze a mustárt, a majonézt, a ketchupot, az ételízesítőt és a szójaszószt egy tálban.
A már felszeletelt húsokat mártogassuk bele ebbe a szószba (ha elfogy, kb a fentiekben leírt arányban pótoljuk a maradék húshoz a szószt), majd lefedve tegyük be a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap már csak ki kell venni a hűtőből, egy kiolajozott sütőbe tenni, a háromszög sajtot felharmadolni és a hús tetejére tenni tetejére, majd megsütni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »