Natúr szelet csipkebogyóval recept
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 1 dl olaj
- 15 db csipkebogyó
- 1 fej saláta
- 3 db sárgarépa
- 3 db alma
- 1 db citrom só
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A karajt ki klopffoljuk sózzuk és megsütjük, mikor kész pár percre hozzáadjuk a megtisztított csipkebogyót. Tálaláskor sajttal megszórjuk.
Friss saláta:
A fejes salátát csíkokra vágjuk ,
az almát és a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A sárgarépát olajban kicsit megpirítjuk, és a hozzávalókat összekeverjük. A citrom levével meglocsoljuk, pici sót adunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

