Natúr szelet csipkebogyóval recept

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 1 dl olaj
- 15 db csipkebogyó
- 1 fej saláta
- 3 db sárgarépa
- 3 db alma
- 1 db citrom só
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A karajt ki klopffoljuk sózzuk és megsütjük, mikor kész pár percre hozzáadjuk a megtisztított csipkebogyót. Tálaláskor sajttal megszórjuk.
Friss saláta:
A fejes salátát csíkokra vágjuk ,
az almát és a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A sárgarépát olajban kicsit megpirítjuk, és a hozzávalókat összekeverjük. A citrom levével meglocsoljuk, pici sót adunk hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »