Mustáros szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet tarja
- 6 evőkanál mustár
- só
- bors
- 2 fej vöröshagyma
- olaj a sütéshez
- 1-2 kanál liszt
Elkészítése:
A hús szeleteket kiklopfolom. Sózom, borsozom, mustárral mindkét oldalát bekenem, és kb 1-2 órát állni hagyom.
Közben a hagymákat karikára szelem, lisztbe beleforgatom és kevés forró olajba kisütöm, szép ropogósra, de nem égetem meg!
A húsokat állás után forró olajba kisütöm, nem szárítom ki
Sülés után hagymakarikákkal és burgonya pürével tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


