Mustáros szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet tarja
- 6 evőkanál mustár
- só
- bors
- 2 fej vöröshagyma
- olaj a sütéshez
- 1-2 kanál liszt
Elkészítése:
A hús szeleteket kiklopfolom. Sózom, borsozom, mustárral mindkét oldalát bekenem, és kb 1-2 órát állni hagyom.
Közben a hagymákat karikára szelem, lisztbe beleforgatom és kevés forró olajba kisütöm, szép ropogósra, de nem égetem meg!
A húsokat állás után forró olajba kisütöm, nem szárítom ki
Sülés után hagymakarikákkal és burgonya pürével tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »