Mustáros sertésborda recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertésborda
- 1 evőkanál olaj
- só
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál borecet
Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük és megsózzuk, majd az olajban ropogós pirosra sütjük. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük, és megkenjük a következő mártással: a mustárt a borecettel, egy kiskanál vízzel meg a pecsenyelével összekeverjük. A megkent szeleteket a sütőben 15 percig sütjük, ezalatt a hús a mártást teljesen magába szívja, és csak a kellemes, különleges íze marad a pecsenyében.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.