Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros pecsenye recept

Mustáros pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
55 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 sertéstarja
    • 3 ek mustár
    • 1 tk őrölt bors
    • 6 szelet sonka
    • 6 szelet sajt
    • 3 ek liszt
    • 1 tk fűszerpaprika
    • 3 ek olaj

    Elkészítése:

    A húst kiverjük, megsózzuk és a mindkét oldalán megkenjük a mustárban elkevert borssal. A hússzelet felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik felével betakarjuk és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.

    A lisztbe belekeverjük a fűszerpaprikát, megforgatjuk benne a töltött húsokat. Egy olajjal kikent tepsibe rakjuk a húsokat és forró, előmelegített sütőben (190 °C) kb. 40-45 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük. Főtt rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá