Mustáros pecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 sertéstarja
- só
- 3 ek mustár
- 1 tk őrölt bors
- 6 szelet sonka
- 6 szelet sajt
- 3 ek liszt
- 1 tk fűszerpaprika
- 3 ek olaj
Elkészítése:
A húst kiverjük, megsózzuk és a mindkét oldalán megkenjük a mustárban elkevert borssal. A hússzelet felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik felével betakarjuk és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
A lisztbe belekeverjük a fűszerpaprikát, megforgatjuk benne a töltött húsokat. Egy olajjal kikent tepsibe rakjuk a húsokat és forró, előmelegített sütőben (190 °C) kb. 40-45 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük. Főtt rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »