Mustáros pecsenye recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 sertéstarja
- só
- 3 ek mustár
- 1 tk őrölt bors
- 6 szelet sonka
- 6 szelet sajt
- 3 ek liszt
- 1 tk fűszerpaprika
- 3 ek olaj
Elkészítése:
A húst kiverjük, megsózzuk és a mindkét oldalán megkenjük a mustárban elkevert borssal. A hússzelet felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik felével betakarjuk és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
A lisztbe belekeverjük a fűszerpaprikát, megforgatjuk benne a töltött húsokat. Egy olajjal kikent tepsibe rakjuk a húsokat és forró, előmelegített sütőben (190 °C) kb. 40-45 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük. Főtt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »