Mustáros karajszelet tükörtojással és sülthagymával recept

Hozzávalók:
- 8 szelet csont nélküli sertéskaraj
- 5 fej vöröshagyma
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 5 ek mustár
- étolaj
- finomliszt
Elkészítése:
A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, befűszerezzük, bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával és megkenjük mustárral. A húst hűtőbe tesszük kb 2 órára, de még jobb, ha egy éjszakára. A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük.
A hússzeleteket kevés olajon serpenyőben sütjük.
A hagymakarikákat lisztezzük,és bő, forró olajban kisütjük. Szűrön lecsepegtetjük.
A tojásokból tükörtojást sütünk.
Tálaláskor a hússzeleteket a sült hagymával, a tükörtojással és tetszőleges körettel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »