Mustáros, chilis rántott sertésborda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj csont nélkül
- 1 db chili paprika
- 2-3 evőkanál mustár
- só ízlés szerint
- csipet őrölt bors
A panírozáshoz:
- 15 dkg finomliszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A chili paprikát apróra vágjuk, elkeverjük a mustárral. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A hússzeleteket vékonyan megkenjük a chilis mustárral és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is megtehetjük, úgy a hús még finomabb lesz.
A húst a szokásos módon bepanírozzuk, majd bő, forró olajban, közepes lángon kisütjük.
Köretnek, sült burgonyát készíthetünk mellé.
Csirke, vagy pulykamellből is elkészíthető.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »