Mézes-mustáros oldalas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 4-5 ek méz
- 4-5 ek mustár
- 1dl bor
- 1dl szójaszósz
- vegeta, bors, magyaros fűszerkeverék
- 2dl víz
- 1ek zsiradék
Elkészítése:
Oldalast megmossuk majd daraboljuk. Jénait kizsírozzuk, bele fektetjük a húsokat.
Megfűszerezzük és a borral, vízzel, mézzel, mustárral, majd szójaszósszal meglocsoljuk.
Alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőben 220˛fokon 1 óra alatt megsütjük.
Pár percig fólia nélkül pirítjuk. Hasáb burgonyával tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »