Mézes-mustáros oldalas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 4-5 ek méz
- 4-5 ek mustár
- 1dl bor
- 1dl szójaszósz
- vegeta, bors, magyaros fűszerkeverék
- 2dl víz
- 1ek zsiradék
Elkészítése:
Oldalast megmossuk majd daraboljuk. Jénait kizsírozzuk, bele fektetjük a húsokat.
Megfűszerezzük és a borral, vízzel, mézzel, mustárral, majd szójaszósszal meglocsoljuk.
Alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőben 220˛fokon 1 óra alatt megsütjük.
Pár percig fólia nélkül pirítjuk. Hasáb burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »