Mángoldos huskenyér virslivel recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg darált sertés lapocka
- 20 dkg liszt
- 20 dkg mángold
- csokor petrezselyem zöld
- 1 pár virsli
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- fehér bors
- majoránna
- fokhagyma
- pirospaprika
- kevés zsír a forma kikenéséhez
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A mángoldot le forázzuk, majd finomra vágjuk, beletehetjük a szárát is. A petrezselyemzöldet szintén finomra vágjuk. Keverőtálba tesszük az alapanyagokat, fasírozott állagúra gyúrjuk, ha lágy maradna zsemlemorzsával megfelelő állagúvá gyúrjuk. Kizsírozzuk, morzsázzuk a gerincsütőt, és a massza felét beletesszük, a virsliket ráhelyezzük hosszába. A massza maradékát ráterítjük. A tetejét megszórjuk vékonyan zsemlemorzsával. 180 fokos sütőbe 40 percig sütjük. Köretnek petrezselymes krumplit kínálunk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.