Malac sült recept

Hozzávalók:
- 1 nagy szelet malac comb
- 1 cs magyaros fűszerkeverék
- 1 db paradicsom
- 1 db paprika
- 1 nagy fej hagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- pici olaj
- krumpli
Elkészítése:
A malac combot előző este beszórjuk a fűszerkeverékkel, pici olajat öntünk rá és hűtőbe tesszük. Másnap olajozott tepsibe tesszük, megtűzdeljük fokhagymával és a tetejére hagyma,paprika és paradicsom szeleteket teszünk.Alufóliával letakarjuk, és megsütjük a sütőben.
Ha nagy a tepsi mellette meg lehet sütni a krumplit is, de ha kész a hús kivesszük, és a zsírjában megsütjük a krumplit.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »