Makói pörkölt recept

Hozzávalók:
- 80 dkg. sovány sertéshús
- 4 ek. zsír
- 2 fej vörös hagyma
- 4 közepes fehérhagyma
- 2-2 db. paprika, paradicsom
- 1 erőleveskocka
- tetszés szerint hegyes erős paprika
- só, pirospaprika, kömény
Elkészítése: A zsiradékon megpirított vöröshagymához hozzáadjuk a felkockázott húst, a paprikát, paradicsomot, megfűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk. Az erőleves kockát 1 dl. vízben, feloldjuk, a pörköltre öntjük, a fehérhagymát hozzáadva óvatosan kevergetjük. Főtt burgonyával körítve, tetejét erős paprikával díszítve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »