Magyaros sülthús recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertés comb
- 1/2 kg krumpli
- hagyma tetszés szerint
- só
- bors
- pirospaprika
- bazsalikom
- fokhagyma
- erőspista
- piros arany
- zsír
Elkészítése:
Az húst szeletekre vágjuk, és kizsírozott tepsibe tesszük. Jól meg sózzuk, borsot és pirospaprikát szórunk rá, majd megforgatjuk. Ezek után rátesszük a nyers karikákra vágott krumplit, majd ízlés szerint a hagymát. (Vörös és lila hagymát is lehet használni 4-4 db-ot). Ha ezzel megvagyunk leheletnyi erős pistába teszünk 1 gerezd fokhagymát, jól összekeverjük és szét kenjük a hagymán. Ezután megszórjuk bazsalikommal és bőven teszünk rá zsírt, hogy a krumpli is szépem megfőljön.
Sütés előtt alufóliát teszünk rá amit közben , mikor már pirul a hagyma akár le is lehet venni róla.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »