Magyaros sülthús recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertés comb
- 1/2 kg krumpli
- hagyma tetszés szerint
- só
- bors
- pirospaprika
- bazsalikom
- fokhagyma
- erőspista
- piros arany
- zsír
Elkészítése:
Az húst szeletekre vágjuk, és kizsírozott tepsibe tesszük. Jól meg sózzuk, borsot és pirospaprikát szórunk rá, majd megforgatjuk. Ezek után rátesszük a nyers karikákra vágott krumplit, majd ízlés szerint a hagymát. (Vörös és lila hagymát is lehet használni 4-4 db-ot). Ha ezzel megvagyunk leheletnyi erős pistába teszünk 1 gerezd fokhagymát, jól összekeverjük és szét kenjük a hagymán. Ezután megszórjuk bazsalikommal és bőven teszünk rá zsírt, hogy a krumpli is szépem megfőljön.
Sütés előtt alufóliát teszünk rá amit közben , mikor már pirul a hagyma akár le is lehet venni róla.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »