Magyaros sertéscomb recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg sertéscomb
- 2 db főtt sárgarépa
- 1 db főtt zöldséggyökér/lehetőség szerint húslevesben főzzük ízletesebb/
- 2 db keményre főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 db savanya uborka
- bacon szalonna
- fűszerek ízlés szerint
Elkészítése:
A sertéscombot ízlés szerint sózzuk ,fűszerezzük. A közepébe akkora vágást készítünk,hogy az előre elkészített zöldségféléket szépen egymás után bele tudjuk helyezni. Ha ezzel végeztünk mindent beleraktunk,akkor óvatosan köré helyezzük a szalonnákat. Ne szúrjuk át a húst teljesen erre vigyázzunk,a nyílást hústűvel bezárjuk. Előre beáztatott cserép tálban pároljuk vagy ha valakinek nincs akkor egy sima tepsiben és aki szokott teheti sütőzacskóba is.Ha puha a húsunk pirosra sütjük. /sütés közben a keletkezett húslével locsolgatjuk,nem szárad ki.Ha igazán ínyencek vagyunk száraz vörösborral is locsolhatjuk./ Burgonyagombóccal tálalhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »
Húsvéti vendégvárók egyszerűen: 6 ellenállhatatlan sajttekercs
A húsvéti hidegtál egyik sztárja kétségtelenül a sajttekercs: mutatós, ízle
Tovább olvasom »