Lyoni sertéskaraj recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 3 fej vöröshagyma
- 1 szál sárgarépa
- 1 petrezselyemgyökér
- 1 evőkanál olaj
- 1 dl fehérbor
- 1 kockacukor
- só
- köménymag
- ecet
Elkészítés:
A megforrósított olajban a kockacukorral együtt megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, a karikákra vágott zöldséget beledobjuk, és tovább sütjük. Amikor már szép színt kapott, a kicsontozott, besózott húst megforgatjuk benne, egy evőkanál ecettel meglocsoljuk, köménnyel meghintjük, és a bort ráöntjük. Lefedve puhára pároljuk, majd rövid lére sütjük. Tálaláskor a mártást a felszeletelt húsra szűrjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »