Lyoni sertéskaraj recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj
- 3 fej vöröshagyma
- 1 szál sárgarépa
- 1 petrezselyemgyökér
- 1 evőkanál olaj
- 1 dl fehérbor
- 1 kockacukor
- só
- köménymag
- ecet
Elkészítés:
A megforrósított olajban a kockacukorral együtt megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, a karikákra vágott zöldséget beledobjuk, és tovább sütjük. Amikor már szép színt kapott, a kicsontozott, besózott húst megforgatjuk benne, egy evőkanál ecettel meglocsoljuk, köménnyel meghintjük, és a bort ráöntjük. Lefedve puhára pároljuk, majd rövid lére sütjük. Tálaláskor a mártást a felszeletelt húsra szűrjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.