Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Leveleki bundás karaj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet karaj (vagy tarja)
    • 60 dkg burgonya
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 ek liszt
    • 3 dl olaj
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors

    Elkészítése:

    A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk. Sóval, borssal megszórjuk, és legalább fél órát pihentetjük.

    A burgonyát közben meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Reszeljünk bele egy fej vöröshagymát is. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a 2 tojást, 2 ek lisztet, és összekeverjük.

    A hússzeleteket lisztbe mártjuk, majd gondosan megforgatjuk a burgonyás masszában. Forró olajba téve szép pirosra sütjük.

    Hagymás burgonyával, vagy zelleres burgonyával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá