Leveleki bundás karaj recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj (vagy tarja)
- 60 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek liszt
- 3 dl olaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
Elkészítése:
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk. Sóval, borssal megszórjuk, és legalább fél órát pihentetjük.
A burgonyát közben meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Reszeljünk bele egy fej vöröshagymát is. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a 2 tojást, 2 ek lisztet, és összekeverjük.
A hússzeleteket lisztbe mártjuk, majd gondosan megforgatjuk a burgonyás masszában. Forró olajba téve szép pirosra sütjük.
Hagymás burgonyával, vagy zelleres burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »