Lecsós sertéspörkölt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 2 db tv paprika
- 4 db paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- bors
- petrezselyem
- pirospaprika
- ételízesítő
- 50 dkg tészta
Elkészítése:
A paprikát, a paradicsomot, a hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd olajon jól összefőzzük.
Hozzáadjuk a kockára vágott húst, ízesítjük borssal, petrezselyemmel, pirospaprikával, ételízesítővel, és felöntjük 1-2 dl vízzel, puhára főzzük.
Kifőzzük a tésztát sós vízben 2-3 evőkanál olajjal, hogy a tészta ne tapadjon össze. Lecsepegtetjük, és a pörkölttel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »