Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajttal, baconnel, medvehagymával és csípős paprikával töltött karajszeletek recept

Krémsajttal, baconnel, medvehagymával és csípős paprikával töltött karajszeletek
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
    • 4 szelet bacon
    • 2 db tömlős krémsajt / 2x10dkg/
    • 1 csokor medvehagyma
    • 2 db hegyes erős paprika

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    A medvehagymát megmossuk, paprikákat vékony karikákra vágjuk.

    A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 fél szelet bacont, 2-3 levél medvehagymát, 1-1 darabot a krémsajtból és 4-5 szelet paprikát.

    Betakarjuk a hús másik felével majd a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá