Krémsajttal, baconnel, medvehagymával és csípős paprikával töltött karajszeletek recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet bacon
- 2 db tömlős krémsajt / 2x10dkg/
- 1 csokor medvehagyma
- 2 db hegyes erős paprika
- só
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A medvehagymát megmossuk, paprikákat vékony karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 fél szelet bacont, 2-3 levél medvehagymát, 1-1 darabot a krémsajtból és 4-5 szelet paprikát.
Betakarjuk a hús másik felével majd a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

