Krémsajttal, baconnel, medvehagymával és csípős paprikával töltött karajszeletek

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet bacon
  • 2 db tömlős krémsajt / 2x10dkg/
  • 1 csokor medvehagyma
  • 2 db hegyes erős paprika

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

A medvehagymát megmossuk, paprikákat vékony karikákra vágjuk.

A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 fél szelet bacont, 2-3 levél medvehagymát, 1-1 darabot a krémsajtból és 4-5 szelet paprikát.

Betakarjuk a hús másik felével majd a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!